bellakorhonen

Alla inlägg den 2 juni 2012

Av Isabell - 2 juni 2012 12:13

Lördag.. Tråkiga lördag..

Ally har åkt hem för ett tag sen, stallet är klart för idag.. Stormen viner utanför.

Finns inte så mkt annat å hitta på än att städa :P sad but true.. Så snart ska jag väll få arslet ur vagnen och sätta igång.

Blev en ganska trevlig kväll igår iallafall, tills jag somnade i soffan... Haha! Praktiken tar kål på mig! >.< tur att man trivs så bra som man gör :P

 

Sitter å funderar lite oxå här i min ensamhet. Något som jag har funderat på ett bra tag nu och ska väll äntligen göra slag i saken :)

Som några av er kanske redan vet så heter jag Isabell Korhonen. Än så länge ^^ Funderar på att byta till Korhonen Husu, då både min pappa, farmor och syskon heter Husu i efternamn. Och när jag var liten så hette jag Husu tills mina föräldrar flyttade isär. Så det känns ganska naturligt för mig. Inga konstigheter där inte :)

Och det är en del personer i min närhet som har gjort namnbyten, men det har ingenting med det att göra. Utan detta är som sagt något som jag har funderat på länge och som jag har valt själv. Utan påverkan av andra.

Att jag gör det först nu är för att jag tidigare har haft för lite information om det för att vilja göra slag i saken.

 

Nehe, dra på lite musik och sätta igång med städningen kanske? Så får vi se sen vad kvällen har att erbjuda :P Om det är nåt alls, dvs.

 

Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards