bellakorhonen

Alla inlägg den 3 juni 2012

Av Isabell - 3 juni 2012 14:28

Jag slutar aldrig att förundras över hur fort tiden går! Det är redan juni.. Känns som det var igår vi firade nyår.. >.< Typ.

Det kanske är som dom säger. Att ju äldre man blir, desto fortare går det. Usch, hemska tanke! Betyder det att jag börjar bli gammal..?

 

Som sagt, tiden bara svischar förbi och en väldigt god vän till mig tar studenten om 5 dagar.. Jag skulle egentligen oxå ha stått där, med henne och resten av klassen.. Lite ledsamt känns det allt. Men det var som jag tänkte redan då att "Jag kan ju inte plugga nåt som inte känns rätt, bara för att få ta studenten".

Hur som helst, nu sitter jag och funderar över vad man kan ge henne i studentpresent. Har kommit halvvägs iallafall :P Fredagen den 15/6 så bär det av till Örebro :) Och det är allt jag kan säga här och nu!

 

Lite passande sådär så har jag bestämt mig för att göra en undersökning här på bloggen: "Hur ska du fira studenten/skolavslutningen?". Delta gärna =)

 

Söndag. Vilket innebär final i Big Brother! Måtte jag bara hålla mig vaken x) Annars kommer jag aldrig att förlåta mig själv!

Å i morrn så påbörjar jag min sista vecka med praktik.. Det om nåt känns sorgligt! :( Helt ofattbart..

 

Nehe, om man skulle ta å göra ett ryck? Lär åtminstone tvätta lite, kan ju inte gå till praktiken i bara mässingen! Vore ju inte så värst trevligt för nån :P

 

Puss <3

Ovido - Quiz & Flashcards