bellakorhonen

Alla inlägg den 24 januari 2011

Av Isabell - 24 januari 2011 00:14

Idag så var det tidig morgon som gällde, halv 7 för att vara exakt.. Jag och mamma skulle fodra och släppa ut hästarna, och det gick ju superbra :) Så vi var klara i stallet strax före 10, sen medans jag duschade och fräschade till mig lite för en visit till Lugnet så tog mamma och Helmer en tupplur. Sen ringde jag å väckte Betty vid typ halv 1, det peppot ^^ Och mamma ville inte ställa upp som hundvakt, så idag fick Helmer träffa Spikey och Pluttkörva för första gången :) Vilket gick superbra! Förutom att man fick slita bort Pluttisch och Helmer från varann för att dom skulle sluta busa, eftersom att lilla Quasi såg ut att kollapsa när som helst ^^  Medans Spike mest verkade sitta å tycka att dom var allmänt cepe ;) Å så klart så satt jag och Betty Byxlös i köket som två jävla skvallerkärringar med en varsin kaffekopp i hugsta hugg.. :P

Och idag fick jag tammefan den bästa nyheten på länge, som jag självklart var tvungen att sprida vidare till min allra bästa kaffedrickande vän, å jag säger bara en sak; Skadeglädjen är den enda sanna glädjen! Nån rättvisa borde det väll finnas här i världen, och är det nåt jag tror på så är det nog karma. Å hittills så har det ju varit dominoeffekten som har verkat gälla, så kanske faller dom en efter en nu? Tiden tar dom!

 

Jaja, jag börjar känna mig lika trött som Helmer ser ut att vara och har ont i princip i hela kroppen. Så kanske dags att slå igen mina blå för några timmar nu?

 

Najti najti era snygga jävlar! <3

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards